Onze Menu
LUNCHKAART (tot 17.00u)
​
Verse dagsoep met brood
Tomaten-groentensoep met balletjes
Croque uit ’t vuistje (2 stuks)
Croque monsieur (2 stuks) met fijn slaatje
Croque madame (2 stuks) met fijn slaatje
Croque “Le Nez Blanc” (gerookte zalm | tomaat | rucola | rode ui
Tomaat met buffelmozzarella – rucola – pesto – balsamico
​
STARTERS EN TAPAS
Portie kaasblokjes met mosterd
Portie Bourgondische bitterballen (8 stuks)
Portie warme mix (12 stuks)
Bordje Iberico ham
Geroosterd stokbrood met verse tapenades
Bruchetta’s tomaat en basilicum (6 stuks)
Tapa bordje “Le Nez Blanc”
SALADES
Tomaat grijze Noordzeegarnaal
Frisse sla – boontjes – ei – cocktailsaus
Salade lauwe geitenkaas
Frisse sla – verse vijg – notenbrood – rozijnen – Balsamico
Surf & turf
Frisse sla – Iberico ham – scampi – mango – witloof – croutons
Salade “Niçoise”
Frisse sla – appel – witloof – granaatappel – pijnboompitjes
Caesar salade
Frisse sla – kip - ansjovis – Parmezaan – ei – croutons
Salade gefrituurde tongreepjes
Frisse sla – verse tartaar - ei
PASTA'S
Spaghetti Bolognaise
Pasta pesto & gerookte zalm
verse linguini – rucola – basilicum – Parmezaan – pijnboompitjes
Pasta scampi
verse linguini – courgette – tomaat – rucola – Parmezaan
Pasta inktvis
verse linguini – tomaat – peterselie – look – rucola - Parmezaan
Bij onze pasta’s en salades is brood inbegrepen
KINDERGERECHTEN (tot 12 jaar):
Kinderspaghetti
Curryworst met ketchup en frietjes
Vissticks met verse tartaar
Balletjes in tomatensaus
VOORGERECHTEN
Tomaten-groentensoep met balletjes
Huisbereide Kaaskroketten
Frisse sla – gefrituurde peterselie – verse tartaar
Huisbereide Garnaalkroketten
Frisse sla – gefrituurde peterselie – verse tartaar
Duo van kaas en garnaalkroket
Frisse sla – gefrituurde peterselie – verse tartaar
Carpaccio van Filet d’Anvers
Bonbon van Parmezaan – rucola – pijnboompitjes – Balsamico
Trio grijze Noordzee garnaal
Kroketje van garnaal – Cocktail – Bisque
Scampi groene kruidenboter (5 st)
Look – 6 verse kruiden
Scampi “Le Nez Blanc” (5st)
Tomaat – room – paprika – curry – chili
HOOFDGERECHTEN VLEES
Koninginnenhapje
Huisbereide Vlaamse klassieker – fris slaatje
Stoverij van rund
Westmalle trappist – zilveruitjes – witloofsaladeµ
Steak tartaar (Ă la minute bereid in de keuken)
Handgesneden rundsvlees – Pickelcrème – Frisse sla
Rumpsteak
Fris slaatje – saus naar keuze
Filet pur “Belgisch wit-blauw”
Crème en groenten volgens seizoen – saus naar keuze
Ierse Rib-eye (300g)
Gegrild – tomatensla – saus naar keuze
Sauzen: peper, champignon, kippenjus, béarnaise of gebakken champignons
HOOFDGERECHTEN VIS
​
Kabeljauwhaasje
Structuren van bloemkool – grijze garnaal – gepocheerd ei – mousseline
Noordzeetong
Gebakken in hoeveboter – verse tartaar – fris slaatje
Scampi groene kruidenboter (8 st)
Look – 6 verse kruiden
Scampi “Le Nez Blanc” (8 st)
Tomaat – room – paprika – curry – chili
​
Aardappelgarnituren zijn bij de hoofdgerechten inbegrepen
(friet, kroketten, rijst, puree of gratin)
​
NAGERECHTEN
Chocolade & framboos
Panna cotta – cremeux – Brownie –crumble – gel
Selectie Europese kazen
Dadelsalsa – notenbrood – opgelegde peer
Mango & yoghurt
Bavarois – roomijs – citruscrumble – limoencress
Sabayon met vanille ijs en fruit
Crème Brulée
IJS
Coupe vanille
Coupe mokka
Dame blanche
Coupe caramel
Coupe advocaat
Kindrijse vanille
Kinderijse mokka
Coupe aardbeien *seizoen*
Coupe vers fruit *seizoen*
Supplement slagroom
Supplement warme chocoladesaus
Supplement caramel
Supplement advocaat
Extra bolletje ijs